Loading...
Ikona košíku Košík je prázdný 0 0
Loading
Košík je prázdný
Nakupte ještě za   a budete mít dopravu zdarma.
Kategorie
Filtrování
^
Cena

Grilovací potřeby

Grilovací potřeby

Mezi základní vybavení na grilování samozřejmě patří kvalitní zahradní gril, ale to k přípravě grilovacích pochoutek samozřejmě nestačí. Žádná pořádná grilovačka se neobejde bez pořádné sady na grilování obsahující nejrůznější grilovací nářadí - grilovací kleště, nože, vidličky, grilovací špachtli, kartáč na čištění grilu a další užitečné náčiní na grilování.

Na grilovačku budete také potřebovat marinády na grilování, při jejich přípravě se šiknou i vícebřité nůžky na bylinky. V této kategorii samozřejmě najdete i grily, zejména kompaktní cestovní grily, které se dají složit do kompaktních rozměrů a sbalit do batohu, ale i plynové vařiče.

Zobrazeno 1-12 z 12 položek
Zobrazeno 1-12 z 12 položek

Grilování je skvělá příležitost, jak se sejít s přáteli a užít si společně strávené chvíle a zároveň si dopřát skvělé jídlo. V této kategorii najdete nejprodávanější grilovací potřeby, které grilování zjednoduší.

Často se ptáte

Co je potřeba ke grilování?

Na grilování je samozřejmě potřeba gril, jehož výběr může být pro někoho oříškem. Existují elektrické grily, plynové grily, grily na dřevěné uhlí ale také cestovní grily, takzvané grily TO GO. Dále je pak potřeba grilovací nářadí, které se prodává v praktických sadách na grilování. Vhod přijde i grilovací teflonová podložka, která zachytí šťávu, která by jinak tekla přímo do grilu. Maso i zelenina po přípravě zůstane šťavnatější. Dále jsou potřeba podpalovače grilu, brikety a tašky na grilování zeleniny. Vychytávek na grilování je samozřejmě spousta a ty nejprodávanější najdete v této kategorii.

Jak naložit maso na grilování?

Způsobů jak naložit maso na grilování je opravdu nespočet. Záleží samozřejmě na tom, jaké maso chcete nakládat, každé má svá specifika. K nakládání se typicky používají marinády na grilování, z naší nabídky jsou to například marinády Jack Daniel's. Pokud marinádám neholdujete, můžete naložit kvalitní maso do bylinek a koření a udělat si k němu dobrý „dip“, ve kterém pak můžete maso máčet - například majonéza s čerstvě sekanými bylinkami. Nedoporučujeme grilovat mražené maso, v případě že použijete maso z lednice, doporučujeme jej nechat chvíli odpočinout v pokojové teplotě a grilovat až poté.