Lis na hamburger
Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ. Forma na hamburgery vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
7 ks skladem (u vás již 25.11.)
ID: 15431384
Doporučujeme:
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Nejnovější články
- Zkušenost s terapeutickou podložkou na masáž a protažení zad
- Jak vám WDR kamera může pomoci na silnici
- Transformující se dinosauří autíčko Dynocar
- Spinner Ball: zábava pro děti i dospělé - perfektní dárek pro všechny příležitosti
- Hladká pokožka bez bolesti: Recenze krystalického odstraňovače Silky
- Zobrazit všechny články