Loading...
Ikona košíku Košík je prázdný 0 0
Loading
Košík je prázdný
Nakupte ještě za   a budete mít dopravu zdarma.
Skladem v ČRSkladem v ČR

Lis na hamburger

Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ. Forma na hamburgery vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.

Chci vědět víc

7 ks skladem (u vás již 22.11.)

Produkt si již zakoupilo 1162 zákazníků
Produkt si právě prohlíží 8 zákazníků

ID: 15431384

99

Doporučujeme:

Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.

Nevíte si rady? Poradíme.

Jsme k dispozici: po-ne 08:00 - 21:00 hod
Recept na chutné špekáčky na pivu
09.08.2023
Suroviny na přípravu: 4 ks špekáčků 1 ks větší cibule kečup 0,3 dl piva (nejlépe černé) Sůl Pepř Výborné špekáčky na pivu (Autor:...